Biografie

Ik ben Marcel de Jong, geboren in 1964 en werk sinds 17 jaar als professioneel paragnost en medium. Ik wist al op jonge leeftijd dat ik paranormaal begaafd was maar ben veel later als paragnost en medium gaan werken. Het feit dat ik aan niemand kon vertellen dat ik paranormaal begaafd was maakte het voor mij moeilijk. Ik wilde niet vreemd gevonden worden maar zijn zoals alle andere kinderen. In het jaar 2000 realiseerde ik me hoeveel ik al die jaren mijn gave had onderdrukt.
Televisie programma's over het paranormale en mediumschap brachten meer openheid voor kijkers thuis maar ook voor mijzelf.

Het betekent veel voor mij wanneer ik een cliënt een belangrijke boodschap kan geven bijvoorbeeld van een overleden dierbare. Het heeft te maken met de verbinding maar ook met het kloppen van feiten. De bevestiging helpt de cliënt bij het afsluiten van bijvoorbeeld een moeilijke periode of gebeurtenis.
Soms sta ik tijdens een reading versteld hoe gedetailleerd ik sommige beelden voor me zie.
Er zullen altijd mensen zijn die twijfelen aan het paranormale en er niet in geloven.
De waarheid vind ik het belangrijkste. Het motiveert mij tijdens een reading wanneer een cliënt mij de bevestiging geeft dat de details die ik doorkrijg kloppen.

Wanneer ik terugkijk op mijn leven begrijp ik waarom ik door moeilijke periodes heen moest om te komen waar ik nu ben. Ik heb net als iedereen fouten gemaakt maar heb er veel van geleerd. Het heeft me inzicht gegeven in de problemen die anderen hebben en hoe zij daar het beste mee om kunnen gaan. Mijn leven is compleet omgedraaid toen ik ben gaan werken als paragnost en medium. Het belangrijkste doel dat ik heb, is het beste uit mezelf te halen en dicht bij mezelf te blijven. Ik vind het belangrijk om puur te zijn in alle opzichten van het leven.


Liefs, Marcel